Programa de la FIRES I FESTES 2015 en SÓLLER

Del 2 al 11 de Mayo de 2015

Programa de la FIRES I FESTES 2015 en SÓLLER

Comparte esta página en

Programa de la FIRES I FESTES 2015 en SÓLLER

Del 2 al 11 de Mayo de 2015


Ens tornam a trobar, un any més, a punt d’iniciar les nostres festes més esperades, la Fira i el Firó. Arriba el mes de maig i amb ell torna el bon temps, el sol i les ganes de sortir al carrer i a la plaça. Un mes de maig on es respira olor de Fira, una Fira que vol honorar la memòria dels nostres avantpassats, els quals varen realitzar una de les majors gestes de la història de Sóller. Aquell, ja llunyà 11 de maig de 1561, els sollerics s’uniren, lluitaren i guanyaren per aconseguir fer front als mals que els amenaçaven. Ara que sembla que, gràcies a l’esforç de tots, estam sortint d’una de les pitjors crisis que ha sofert el nostre poble, hem de deixar enrera les disputes i els enfrontaments i agermanar-nos en aquesta celebració centenària. Els sollerics aquests dies hem de voler respirar ambient de festa, participar-hi i donar bona mostra del nostre esperit obert i festiu als molts visitants que vendran a la nostra ciutat. Vos convido doncs, a obrir les portes i sortir a gaudir dels molts actes que trobareu en el programa que, l’Ajuntament que tenc l’honor de presidir, a preparat enguany. 


Des de la Regidoria de Cultura i Festes s’ha preparat un programa intens i ampli, perquè hi puguem participar tots: majors, joves i infants. Estic ben segur que ho disfrutareu. També vos voldria demanar que el dilluns, dia del Firó, sortiu a viure intensament aquesta celebració però, amb seny i respecte. 

Podeu estar ben segurs que tots els implicats en l’organització de la festa (Regidoria de Cultura, Col·lectius de moros, pagesos i pageses, Policia Municipal, Protecció Civil i Guàrdia Civil), al quals vull donar un agraïment i reconeixement especial, ho tenen tot preparat per fer-nos viure i sentir un Firó com mai. Per part meva, solament em queda, desitjar-vos a tots molts d’anys i una bona Fira i un bon Firó 2015. Visca Sóller, visca la Fira, visca el Firó.


Fira i Festes en Sòller
Fira i Festes en Sòller

Déjanos tu comentario