Fira Dolça en Arenys de Mar

14 y 15 de Febrero de 2015

Programa Fira Dolça en Arenys de Mar

Fira Dolça en Arenys de Mar

14 y 15 de Febrero de 2015

 

Pastissos, cupcakes, llaminadures, postres típiques, i productes dolços de tota mena, colors i gustos serà el què trobarem a la tercera edició de la Fira Dolça d'Arenys de Mar, que se celebrarà els dies 14 i 15 de febrer de 2015, i que de ben segur farà les delícies de tots els llaminers i llamineres.

Es tracta d'una fira que vol ser aparador de la gran varietat de pastissets, llaminadures, postres de tot tipus, brioxeria artesana, melmelada casolana, fruita seca, infinites varietats de xolocata i, per descomptat, poder-ne fer tastets i comprar allò que més ens vingui de gust. Podrem trobar, a més, els ingredients, els estris i els elements de decoració per a elaborar tot tipus de delicioses postres a casa.

 

La Fira Dolça s'instal·larà a la part baixa de la Riera (passeig Xifré i plaça de l'Ajuntament) i també inclourà tallers, com els de llaminadures a càrrec de Kukutai que es faran el dissabte 14 de febrer a les 11h i a les 17h.

 


A més, el rondallaire Albert Estengre ens explicarà La carota llaminera, una sessió de contes al voltant del "pastís de Carnestoltes". Mentre es guarneix un pastís, s'explica la seva història: un pastís màgic que quan te'l menges et pots tornar com la carota. I en acabar, tothom es pot menjar un tros de pastís per cortesia del Fet d'Ara!

No ho dubteu. Veniu... i us en llepareu els dits!


Fuente: Ayto Arenys de Mar