Mercat Medieval en Barberà del Vallès

11 y 12 de Junio de 2016

Programa del Mercat Medieval en Barberà del Vallès

Programa del Mercat Medieval en Barberá del Vallés
Mercat Medieval de Barberá del Vallès

La plaça del Mil·lenari del barri de La Romànica de Barberà del Vallès acollirà aquest cap de setmana una nova edició del Mercat Medieval.

 

En el decurs de dos dies i sota l’escenari de l’església de La Romànica, la nostra ciutat es tornarà a traslladar un cop més a l’època medieval amb la 18a edició del Mercat Medieval.

 

Amb un programa d’activitats per a tots els públics, els barberencs i les barberenques viuran i participaran de la jornada medieval, a on joglars, cavallers, domadors de serps, acròbates,  músics, i multitud d’ interpretacions teatrals donaran l’essència de l’època. 

 

També es podrà trobar les tradicionals paradetes on diverses persones artesanes elaboraran sabates,  eines de ferro, de ceràmica o de fusta, entre d’altres. A més els visitants podran gaudir dels magnífics productes gastronòmics típics de l’època que ofereixen any rere any els artesans presents al mercat.

 

Com ja és habitual un any més el Mercat Medieval comptarà amb les visites comentades de l’Església La Romànica que realitzarà l’Associació d’Història de Barberà en col·laboració amb la Parròquia Santa Maria de Barberà, que es duran a terme dissabte i diumenge.

Programa del Mercat Medieval en Barberà del Vallès 2016

Programa del Mercat Medieval en Barberá del Vallés

Compártenos en Facebook