Fira de Santa Llúcia en Canyelles

6 Y 7 de Diciembre de 2014

Programa de la Fira de Santa Llúcia en Canyelles

Fira de Santa Llúcia en Canyelles  

6 y 7 de Diciembre de 2014


La Fira

Des de l'Ajuntament de Canyelles ja es prepara la propera Fira de Santa Llúcia que tindrà lloc el cap de setmana dels 6 i 7 de desembre del 2014.

La tercera fira de Catalunya dedicada al Nadal amplia l’espai d’exposició i el programa d’activitats per a rebre més visitants. L’Ajuntament de Canyelles (El Garraf), conjuntament amb les entitats i els col·lectius de voluntariat del poble, preparen cada any la Fira de Santa Llúcia i dóna cabuda a 350 parades dedicades als productes relacionats amb el Nadal; des de pessebres, avets i decoració de tot tipus, fins a un ventall de productes gastronòmics.

Els paradistes són, majoritàriament, de les comarques del Penedès i el Garraf, tot i que també hi seran presents artesans i venedors de la resta del territori català; els quals ocuparan els carrers del nucli antic amb un ventall de productes exclusius per aquestes festes nadalenques.

Els menuts també tindran el seu espai a la Fira de Santa Llúcia amb tallers de manualitats, passejades amb poni, i no podien faltar el Pare Noel i el Patge Reial Vibó que rebran les cartes de tots els infants.

Entre la programació cultural, destaquen les cantades de Corals que tenen lloc a l'Església de Santa Magdalena al vespre.

Informació de la Fira de Santa Llúcia