Programa de la FIRA DE SANT ISIDRE en CARDEDEU

Del 22 al 25 de Mayo de 2015

Programa de la FIRA DE SANT ISIDRE en CARDEDEU

Comparte esta página

Programa de la FIRA DE SANT ISIDRE en CARDEDEU

Del 22 al 25 de Mayo de 2015


FIRA DE SANT ISIDRE - FICARD

L'edició 2015 se celebrarà els dies 22, 23, 24 i 25 de maig de 2015.

La Fira per antonomàsia de Cardedeu, multisectorial assentada en la mostra i concurs de bestiar té des de 2009 una nova marca: FICARD. Certamen majúscul a la demarcació, acull més de 20 mil visitants any rere any des de 1984 que fidelitzen la diversitat i pluralitat d'expositors. Entre els sectors representats hi ha: ramaderia, industria, comerç, turisme, restauració, automoció i entitats.

La FICARD no seria el que és si, a part del bestiar i les parades comercials, no comptés amb una cartellera consolidada i tradicional d'activitats i espectacles d'animació, entre els quals destaquen el singular concurs mundial de menjadors de borregos, la gimcana de cotxes o la burricada (cursa amb rucs). Alguns dels actes que tampoc falten mai són la mostra gastronòmica, els espectacles eqüestres o la desfilada de moda, i l'assortit programa d'actes de la cultura local i nacional, com les sardanes o els geganters, o les activitats esportives per als més menuts.


Per la vila de Cardedeu és estacionalment un moment propici per a l'encontre, pel gaudi dels parcs Pompeu Fabra i Pinetons en l'apogeu de la primavera en un entorn que hi convida. Des de l'edició del 2009, un nou atractiu s'ha sumat a la Fira de Sant Isidre: el trenet turístic, que passeja grans i petits per tots els barris de Cardedeu fins al recinte firal.

L'any 2014 es va estrenar la 1a Fira de Turisme Rural i Familiar, integrada a la Fira de Sant Isidre i dins el mateix recinte firal.

La Comissió de la Fira de Sant Isidre és l'òrgan sobirà de decisió i execució pel que fa a l'organització firal. La conformen 12 persones: els membres de l'associació -o junta en ple- i la regidoria de Promoció Econòmica. Es reuneix a la seu de l'associació a l'avinguda Àngel Guimerà 142 de gener a maig cada dilluns al vespre. Des de Promoció Econòmica es dóna suport directe al seu desenvolupament i difusió i es concedeix una subvenció per a la seva organització.

Cartel de La Fira de Sant Isidre en Cardedeu
Cartel de La Fira de Sant Isidre en Cardedeu

Déjanos tu comentario