PROGRAMA DE LA FIRA DE SANT JORDI EN MANLLEU

DEL 16 AL 26 DE ABRIL DE 2015

Programa de la Fira de Sant Jordi en Manlleu

Comparte esta página en

PROGRAMA DE LA FIRA DE SANT JORDI EN MANLLEU

DEL 16 AL 26 DE ABRIL DE 2015

 

Aquest divendres comença la programació de la Setmana PIC de Manlleu, que s'allarga fins al 26 d'abril. S'hi engloben activitats impulsades per la Biblioteca, participacions de la Penya Flamenca o bé de l'Ateneu, com ara la primera activitat, un concert de Cèlia Pallí aquest divendres a la sala d'exposicions de Can Puget a les 10 del vespre.

Al tram final, diumenge 26, es farà l'emblemàtica 35a fira de Sant Jordi, que es dedica a les entitats de Manlleu i la 10a fira del Joc.

Enguany es recupera la col·laboració de l'escola de ballet Maria Cinta, per promoure la dansa . Serà diumenge 19 a les 12 del migdia a la sala d'acte de l'escola Puig-Agut. Dilluns 20 la biblioteca organitza la presentació del llibre Les tres reines magues: la història del meu país des de la mirada d'una dona, d'Esther Borràs. Dimarts, es farà l'hora del conte.


Divendres 24 serà el torn de la tarda de jocs als barris, que es farà a la plaça Vilamirosa i a la plaça Llevant (al barri de la Coromina). El mateix dia 24 es fa la projecció d'una pel·lícula que comptarà amb un cinefòrum i gira entorn de fer-se gran. Serà a les 21h al Cinema Casal de Gràcia i ho organitza la Gent Gran del sindicat CCOO. Hi intervindran l'exprofessora Anna Piella i la cap d'Área d'Atenció a la Dependència del CHV Claude Protin.

Enguany, es dedica tota la Setmana PIC a l'Any Internacional de la Llum declarat per la Unesco. Facund Pérez és l'autor d'una exposició de fotos que es podrà veure a la Biblioteca del 17 al 30 d'abril, titulada Llums i ombres. Al Mercat Municipal hi haurà dues exposicions més, en col·laboració amb l'Afadip.

Font: elter.net

Programa de la Fira de Sant Jordi en Manlleu
Programa de la Fira de Sant Jordi en Manlleu

Comparte esta página en

Déjanos tu comentario