PROGRAMA DE LA FIRA DE SANT JORDI EN MARTORELL

DEL 16 AL 24 DE ABRIL DE 2015

Programa de la Fira de Sant Jordi en Martorell

Comparte esta página en:

Programa de la Fira de Sant Jordi en Martorell 

Del 16 al 24 de Abril de 2015


La Fira del Llibre de Sant Jordi es trasllada aquest 2015 a l'interior del Centre Cultura

L'Ajuntament de Martorell i el Gremi de Llibreters estan enllestint els detalls de la 37 Fira del Llibre, que se celebrarà del 16 i el 23 d'abril d'enguany amb el canvi d'ubicació, des de la plaça de les Cultures cap a l'interior del Centre Cultural, com a gran novetat. L'espai expositiu de llibres comptarà amb més de 10.000 volums i s'ubicarà a l'antiga biblioteca enlloc de fer-ho a la carpa, com fins ara. Aquest espai també inclourà un ampli calendari de presentacions de llibres, tallers, xerrades i espectacles, compaginant-lo amb l'Auditori Joan Cererols.  


La Fira es concentrarà aquest 2015 en la seva pràctica totalitat a l'interior del Centre Cultural en un espai més ampli, el que ha deixat lliure l'antiga Biblioteca Francesc Pujols. Allà s'hi concentraran els més de 10.000 volums literaris que posa a la venda el Gremi de Llibreters de Martorell des del 16 al 23 d'abril, amb un horari comercial ininterromput que serà de 09.00 del matí a 22.00h de la nit. També en aquest espai de l'antiga biblioteca es concentraran la gran majoria de les activitats culturals programades pel consistori i que, segons detalla la tècnica de Cultura Josefina Canals, tenen com a doble objectiu "la promoció dels autors locals i el fet d'engrescar els ciutadans de Martorell a gaudir de la lectura de llibres. Hi haurà activitats dirigides per a tothom, petits i grans".

Presentacions de llibres, tallers, exposicions i espectacles

L'antiga biblioteca acollirà, a més de les prestatgeries de venda de llibres, les presentacions de llibres i els tallers temàtics. Els escriptors locals Josep Rodríguez, Àlex López, Joaquim Lecina, Juan Miguel Torrero, Maite Piera, Andreu González i Natalia Demidoff en seran protagonistes amb les seves darreres creacions, i també activitats i tallers, com el de reciclar material, el culinari, el de menjar, el d'entrenament de la memòria i un adreçat als pares per incentivar que els fills siguin més bons lectors. 

Al Centre Cultural es podran visitar les exposicions El Quixot dels ignorants i Català, llengua d'Europa, i l'Auditori acollirà els actes de gran format, com ara la cloenda-celebració dels 40 anys del Premi Vila de Martorell, espectacles infantils i un cabaret literari. La Fira portarà escriptors i periodistes reconeguts com Màrius Serra -que vindrà a inaugurar-la-, Xavier Bosch, Lluís-Anton Baulenas, Albert Sáez o Jordi Llavina. A la plaça de les Cultures hi haurà parades d'entitats el dia 23, i un trenet de 5 polzades el diumenge 19 d'abril.

Programa de la Fira de Sant Jordi en Martorell
Programa de la Fira de Sant Jordi en Martorell

Comparte esta página en:

Déjanos tu comentario