Fira de Nadal en Vallirana

Programa de la  Fira de Nadal en Vallirana

17 y 18 de Diciembre de 2016

Programa de la Fira de Nadal en Vallirana
Fira de Nadal en Vallirana

Programa de la Fira de Nadal en Vallirana

Arriba un any més la Fira de Nadal de Vallirana, ja consolidada amb la que serà la sisena edició. Tot i que el programa d’actes no està totalment tancat, estan confirmats 50 expositors entre artesans i entitats. 

També ja hi ha previstes diverses activitats que se celebraran entre dissabte i diumenge 17 i 18 de desembre, a la rambla de la Sobirania.

 

En aquesta edició, i com a novetat, els visitants més menuts hi podran fer cagar un tió gegant, d’uns 800 Kg. Com és habitual hi trobaran animació infantil i tallers de manualitats. 

 

Els visitants hi podran trobar des d’articles nadalencs, com els tions, els centres de taula i els arbres de Nadal, fins a tot tipus d’artesania tèxtil, bijuteria i ceràmica.

 

També hi haurà una àmplia oferta de vins i cava, embotits selectes i expositors del sector de la restauració. No hi faltarà una mostra d’oficis del pessebre.

 

En aquesta edició s’hi instal·laran la filadora, el ceramista, el ferrer, el forn de pa i el galliner.

 

La Fira coincideix de nou amb La Marató de TV3. Al llarg del cap de setmana es recolliran fons per a la Marató mitjançant urnes distribuïdes per tota la Fira. Algunes activitats fomentaran i animaran els visitants a col·laborar-hi.

 

Les activitats confirmades fins al moment són l’exhibició de ball, les manualitats, l’animació infantil, la dansa del ventre, el tió, els personatges de la “Patrulla canina”, la marxa nòrdica, el show-cooking, el “caçations”, els tallers infantils, la barra d’equilibri...

 


Compártenos en Facebook