Fira Fiporc en Riudellots de la Selva

7 y 8 de Febrero de 2015

Programa de la Fira Fiporc en Riudellots de la Selva

Fira Fiporc en Riudellots de la Selva

7 y 8 de Febrero de 2015

 

La fira FIPORC es celebrarà els dies 6, 7 i 8 de febrer de 2015, i ocuparà diferents espais del nucli antic de Riudellots.   Dins la fira hi ha programada la jornada tècnica adreçada a professionals del sector, que es portarà a terme el divendres a la tarda al FoodLab.   A més a més, la FIPORC oferirà diverses activitats al llarg del cap de setmana, com una mostra d'oficis artesans, activitats i espectacles infantils, exposicions d'animals vius, maquinària agrícola, cotxes clàssics, tractors antics, cistells, fotografies i estris del procés de la matança, un espai d'atraccions infantils, entre d'altres activitats.

Algunes de les novetats d'aquest any són la passejada de tractors antics, des del pavelló de Fontajau de Girona i amb recorregut per dins la ciutat de Girona, i el concert de la PorkaNit, que es celebrarà el dissabte a les 23.30 h.   Com l'any passat la fira oferirà una àmplia àrea de tast, amb taules i cadires on es podran degustar productes del porc i productes elaborats al municipi de Riudellots de la Selva.

 


També es podran degustar en els restarants adherits a la "cuina del porc" els plats i menús basats en el porc.   Informeu-vos i seguiu tota l'activitat de la fira a les xarxes socials: Fiporc 2015 (Facebook)  -  @Fiporcriudellots (Instagram)  -  @Fiporc (Twitter). Més info a: www.fiporc.cat   Us esperem a tots a la fira FIPORC!