Programa de la Fira de las Rosas en Roses

Del 5 al 7 de Junio

Programa de la Fira de las Rosas en Roses

Programa de la Fira de la Rosa de Roses

Del 5 al 7 de Junio


5, 6 i 7 DE JUNY

De 10 a 21 h, a la rambla de la Riera Ginjolers i a la plaça de Catalunya _

Fira mercat d’artesania. _

Demostracions d’oficis i tallers. _

Tallers infantils. _

Composicions artístiques al nucli antic de Roses: Artistes: Associació d'Amics de l’Art i Creació Artística | Josep Alemany | Vanessa Arellano | Josep M. Bertran | CAR jove Roses | Joan Comella |Antoni Fernández | Laia Fernández | Boris Moerker| Patxi Olmo | Laia Risques. _ Composicions florals al nucli antic de Roses: Flors Mateu,Roses | Giberts Flors,Garriguella | Gremi de Floristes de Figueres i Comarca | Jardi.Net,Roses | JardineriaMateu,Roses | Merca Jardí, Castelló d’Empúries | Vivers Itxart, Garriguella.

Divendres, 5 de juny a partir de les 18 h Dissabte 6 i Diumenge 7, de 10 a 21 h _

Exposicions a la carpa de la rambla de la Riera Ginjolers, zona rentador: 1. “La vinya i les roses”i exposició de roses, a càrrec de l’Associació d’Amics de les Roses de Sant Feliu de Llobregat. 2. Exposició de roses del III Concurs de Roses, a càrrec de l’Ajuntament de Roses. 3. Exposició de rosers escolars, a càrrec de l’escola Jaume Vicens Vives i l’Ajuntament de Roses


Programa de la Fira de la Rosa en Roses


DIVENDRES 5 DE JUNY


18 h, a la rambla de la Riera Ginjolers, zona rentador _

Inaguració de la IV Fira de la Rosa, a càrrec de Montse Mindan, alcaldessa de Roses. Tot seguit,entrega de premis del IIIConcurs de roses.

A les 19 h, a la plaça de l’Església _ Actuació musical de “Les anxovetes” .

De 20 a 22 h, a la rambla de la Riera Ginjolers _ Concert del grup D-Gremlins


DISSABTE 6 DE JUNY IV


Concurs fotogràfic: Paisatge i patrimoni rosinc. La Vila en rosa _ Inscripcions de 10 a 20 h a la carpa ubicada a la rambla RieraGinjolers,22 (davant Casal Pescador). Bases del concurs a:  Ho organitza l’Associació Xarxa Paisatge, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Roses.

D’11 h a 14 h, a la plaça de Catalunya _ Tastets de pop amb roses i vins de l’Empordà.

D’11.30 h a 13.30 h, a la plaça de Catalunya _ Demostració gastronòmica amb roses, a càrrec del cuiner Marc Joli.

De 17 h a 18 h, a la rambla de la Riera Ginjolers, zona rentadors _ Taller infantil: “Fes el teu dracma!”, a càrrec d’Educ’art, per a mainada de 7 a 10 anys

. De 17 h a 18.30 h, a la plaça de Catalunya _ Tallers de manualitats a càrrec de l’AMPA de l’Escola Narcís Monturiol.

De 17 h a 20 h, a la plaça de Catalunya _ Tallers de papiroflèxia, a càrrec de Jordi Adell.

De 18 h a 19 h, a la rambla de la Riera Ginjolers, zona rentadors _ Taller infantil: “Fes el teu dracma!”, a càrrec d’Educ’art, per a mainada de 3 a 6 anys.

De 18 h a 20 h, a la plaça de Catalunya _ Maridatges a càrrec de la Cooperativa Agrícola de Garriguella. De 18.30 h a 20 h, a la plaça de Catalunya _ Tallers de manualitats a càrrec de l’AMPA de l’Escola Jaume Vicenç Vives.

A les 19 h, a la plaça de l’Església _ Actuació musical del grup De calaix.

De 20 h a 22 h, a la rambla de la Riera Ginjolers _ Concert del grup Roadhouse


DIUMENGE 7 DE JUNY


IV Concurs fotogràfic: Paisatge i patrimoni rosinc. La Vila en rosa _ Inscripcions de 10 a 14 h a la carpa ubicada a la rambla RieraGinjolers,22 (davant Casal Pescador). Bases del concurs a:  Ho organitza l’Associació Xarxa Paisatge, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Roses.

A partir de les 10 h, a la plaça de Catalunya _ Taller de pastissos (cakes),a càrrec deGeorgiaSuter.

De 10 h a 14 h, a l'avda. de Rhode 153-159 _ Vine a donar sang i et regalem una rosa. Ho organitza: Banc de Sang i Teixits i Associació de Donants de Sang (delegació de Roses).

De 10.30 h a 11.30 h, a la rambla de la Riera Ginjolers, zona rentadors _ Taller infantil: “Fes el teu dracma!”, a càrrec d’Educ’art, per a mainada de 3 a 6 anys.

De 11 h a 13 h, a la plaça de Catalunya _ Tallers de papiroflèxia, a càrrec de Jordi Adell.

A les 12 h, a la rambla Riera Ginjolers _ Espectable infantil Balla, canta i riu!, a càrrec d’El Pot Petit

A partir de les 17 h, a la plaça de Catalunya _ Taller de pastissos (cakes), a càrrec de Georgia Suter.De 17 h a 18 h, a la rambla de la Riera Ginjolers, zona rentadors _ Taller infantil: “Fes el teu dracma!”, a càrrec d’Educ’art, per a mainada de 7 a 10 anys.

De 19 h a 21 h, a la rambla de la Riera Ginjolers _ Concert del grup Rumba TramuntanaCompártenos en Facebook