Programa del Mercat Medieval de las Canonjas en La Seu d`Urgell

13 y 14 de Junio de 2015

Programa del Mercat Medieval de las Canonjas en La Seu d`Urgell 

Programa del Mercat Medieval de las Canonjas en la Seu d`Urgell

13 y 14 de Junio de 2015


El Mercat Medieval dels Canonges de la Seu d'Urgell, que aquest any celebrarà la seva catorzena edició, tindrà lloc durant el cap de setmana dels dies 13 i 14 de juny als carrers del centre històric de la capital alturgellenca.

El trasllat del mercat al segon cap de setmana de juny s'ha fet per evitar la coincidència amb la processó de Corpus, organitzada per la parròquia de Sant Ot, el diumenge 7 de juny.

Més de 100 parades de productes artesanals

Més d'un centenar de parades d'artesania ocuparan el carrer dels Canonges i Lluís de Sabater durant els dos dies de mercat. Per aquest motiu, les parades del mercat setmanal que normalment s'ubiquen al carrer dels Canonges es traslladaran al carrer Lluís de Sabater, entre el carrer Major i Passeig Joan Brudieu.

Pel mateix motiu, se suspendrà la celebració d'Els Encants dels Canonges, mercat de segona mà, el dissabte 13 de juny.
Pel que fa a les activitats d'animació previstes durant el Mercat Medieval, a banda de les itinerants, els urgellencs i visitants podran gaudir d'actuacions a la Plaça dels Oms i jardí de la Catedral, a la sala Sant Domènec, al pati de la Biblioteca Sant Agustí, a la plaça del Pati Palau, a l'església de Sant Miquel i al Parc del Cadí.

 El Mercat Medieval dels Canonges de la Seu d’Urgell s’ubica al centre històric de la ciutat, l’eix format pel carrer dels Canonges, Lluís de Sabater i la plaça dels Oms, als voltants de la Catedral de Santa Maria.

La Seu celebra enguany la 14ª edició del Mercat Medieval dels Canonges, ambuna completa programació d’activitats pensades per a tots els públics: tallers i jocs infantils, espectacles de lluites, dansa del ventre, malabars i foc, cercaviles i música medieval, cetrería, sopar medieval…

Durant tot el cap de setmana podreu trobar més d’un centenar de parades d’artesania: espelmes, perfums, joguines de fusta, enquadernació, malabars, sals i essències, ceràmica, sabons i cosmètica natural, vidre, arcs i fletxes, vímet, esmalts, plantes i herbes medicinals, jocs d’enginy, mel, teteria, embotits i formatges del Pirineu, pa i coques, rebosteria, haima àrab…

Mercat Medieval en La Seu d`Urgell
Mercat Medieval en La Seu d`Urgell

Déjanos tu comentario