Programa de la FIRACÓC en TÁRREGA

16 y 17 de Mayo de 2015

Programa de la FIRACÓC en TÁRREGA

Comparte esta página en

Programa de la FIRACÓC en TÁRREGA

16 y 17 de Mayo de 2015Tàrrega convida a tastar les especialitats gastronòmiques de la Firacóc, Aplec del Cóc i Mostra de Productes de Fleca. Es tracta d'un atractiu aparador del cóc urgellenc i de diverses receptes flequeres, a més d'altres propostes d’alimentació. Obre les portes el dissabte i el diumenge de la Festa Major de Maig a l’Espai MerCAT (Plaça de les Nacions sense Estat). Forners i pastissers posen a l’abast cocs d’escalivada, carabassó, samfaina, llonganissa,... junt amb un ampli ventall de productes tradicionals de fleca. Dolç i salat per llepar-se els dits. La Firacóc, organitzada per la Regidoria de Promoció Econòmica, va néixer l'any 1998 arran de l'Aplec del Cóc de la Coordinadora de Moviments Juvenils.PROGRAMA DE LA FIRACÓCDissabte 16 de maig:

de 6 tarda a 2/4 d’11 nit


Diumenge 17 de maig:


de les 10 del matí a les 2 del migdia i de 2/4 de 6 de la tarda a 2/4 d’11 de la nit

Amb la Festa Major de Maig torna la Firacóc, la parcel·la gastronòmica que Tàrrega dedica a les diverses varietats de coca de recapte i altres receptes de fleca com coca, panadons, orelletes, galetes o bunyols. S’hi concentrarà una vintena d’expositors que posaran a la venda els cócs més clàssics (escalivada, carabassó, samfaina, arengada,...) al costat de propostes més innovadores incorporant altres ingredients. Delícies per al paladar que faran de l’Espai MerCAT un punt de referència per als gourmets els dies 16 i 17 de maig. La convocatòria compta amb el suport del Gremi de Forners de les Terres de Lleida. La Firacóc es completarà el diumenge 17 a la tarda amb l’Aplec del Cóc a càrrec de la Coordinadora de Moviments Juvenils, punt de venda del cóc genuïnament targarí per degustar durant el ball a la plaça de les Nacions sense Estat.

Entrada gratuïta. Quatre tastets més una beguda al preu de 7 euros

Com a propostes paral·leles s’impartiran tallers de fleca i de pastisseria pensats per als més joves de casa. Tallers gratuïts. Places limitades. Organitza: Regidoria de Promoció Econòmica.

Firacòc en Tàrrega
Firacòc en Tàrrega

Déjanos tu comentario