Mediterranean Market Food Trucks en Calafell

29 y 30 de Julio de 2016

Programa del Mediterranean Market en Calafell
Mediterranean Market en Calafell

Programa del Mediterranean Market en Calafell 2016

Mediterranean Market

Mercat creatiu al nucli antic de Calafell

 

29 i 30 de juliol de 2016 de18h-a 02h

 

Gastronomia del món, moda, vermuts, caves artístics, tallers kids, concerts nocturns, live music, dj’s, etc.

 

En un indret privilegiat, el nucli antic de Calafell, coronat pel castell, se celebrarà el primer Mediterranean Market, un festival amb caravanes gastronòmiques, parades de moda, joies de disseny, live music...

 

Aquesta és una invitació a passejar pels carrerons i per descubrir el casc històric de Calafell, a passar una tarda-nit relaxada degustant delicies gastromòniques i maridar-les amb vi, cava artístic o cervesa artesana.

 

Un mercat creatiu que comptarà amb nombroses foodtrucks com creperia, cuina fusió àsio-americana, tacos mexicans, croqueteria, vermuteria, peixet fregit, pa de coca, torrades, hamburguers, tes, batuts, embotits ibèrics, etc.

 

On es podran realitzar compres lúdiques de joies de disseny, roba eivissenca, barrets, complements, bosses pop-art, entre altres productes. I on no pot faltar-hi la música de tarda-vespre protagonitzada per Ressons Calafell que oferiran Chill, Deep & House Music.

 

Sábado y Domingo  de les 6 de la tarda a les 10 de la nit.

 


 

El divendres a 2/4 de 12 de la nit i el dissabte a 2/4 d’11 de la nit hi haurà animació amb grups de rumba a la plaça de Catalunya.

 

 

També hi haurà l’espai infantil on la mainada podrà fer tallers, experimentar amb la ceràmica, pintar i pujar a les atraccions.

Compártenos en Facebook