Fira Multisectorial i Productos de Proximitat de L`Espluga de Francolí

Del 27 al 29 de Enero de 2017

Programa de la Fira Multisectorial en la Espluga de Francoli
Feria Multisectorial en L` Espluga de Francolí

PROGRAMA DE LA FIRA MULTISECTORIAL EN L`ESPLUGA DE FRANCOLÌ 2017

La 452a edició de la Fira de l'Espluga de Francolí, serà inaugurada el proper dissabte 28 de gener al matí pel Director General de Turisme de la Generalitat de Catalunya, Octavi Bono Gispert.

 

Els actes de la Fira però, es posaran en marxa el divendres 27 de gener amb unes jornades de portes obertes, consells tècnics i partit de lliga de tennis taula al Casalet, i també l'acte de lliurament de la Medalla de la Vila al Sr. Antoni Carreras Casanovas.

Ja el dissabte, tindrà lloc la 13a trobada i intercanvi de plaques de cava, els entrenaments i rodada al Motopark i l'esmorzar popular a la Plaça de l'Església.

 

Al migdia, el Museu de la Vida Rural oferirà la inauguració de “Terminals còsmiques. Als confins del cap de Creus”, una exposició d’escultures ignotes de Joan Pons-John Bridges amb inauguració poètico-musical amb les veus de Laia Noguera, Vicenç Altaió i Jordi Carulla-Ruiz i la música de Mike Landscape.

 

A la tarda, es durà a terme un torneig de tennis taula femení al Casalet i la presentació del vídeo enregistrat durant la 39a Cursa Atlètica de l’Espluga de Francolí, el passat 2016 al Museu de la Vida Rural.

 

A la nit, el pavelló del Casal de l'Espluga acolliarà la 19a edició de la Nit d'Entitats i dels Mèrits Espluguins que acabarà amb l'actuació de l'Orquestra Girasol.

 

Diumenge es duran a terme els actes de la 14a Festa Comarcal de l'Oli amb el tradicional esmorzar i el concurs d'allioli, seguit de la presentació de la novel·la “L’Escultor de Déu”, de Vicenç Aguado a càrrec de Josep Maria Vallès a l'Antic Hospital.

 

Els actes de la Fira acabaran el diumenge a la tarda amb la representació de l’obra “Víctimes o Botxins”, a càrrec del Grup de Teatre Naltres Teatre de Santa Coloma de Queralt.

 

A més a més, durant tot el cap de setmana es celebrarà un torneig de pàdel de les categories masculina i femenina.


Programa de la Fira Multisectorial en La Espluga de Francoli
Programa de la Fira Multisectorial en La Espluga de Francoli

Compártenos en Facebook