Programa y Horarios de la XII Fira Fora Stock en Tarragona

Del 6 al 8 de Marzo de 2015

Programa y Horarios de la XII Fira Fora Stock en Tarragona

Comparte esta página en 

Programa y Horarios de la XII Fira Fora Stock en Tarragona

Del 6 al 8 de Marzo de 2015

 

Més de 40 estands i activitats gastronòmiques, tastos de productes, activitats infantils, tallers de manualitats i la zona d’automoció completen una oferta variada per aquest cap de setmana.


El centre comercial de la Via T de Tarragona i l’Ajuntament ja ho tenen tot a punt per celebrar aquest cap de setmana la dotzena edició de la Fira Fora Stock a la Rambla Nova. La regidora de Comerç i Turisme, Patrícia Anton i el nou president de l’associació de comerciants de la Via T, Salva Minguella han presentat aquest matí la fira, que a més de ser un aparador dels comerços de la ciutat i una oportunitat de comprar a preus interessants, converteix la Rambla Nova en un espai amb activitats infantils, gastronòmiques, de música i una zona dedicada a l’automòbil amb 4 concessionaris que presentaran les novetats del sector de l’automoció amb 15 marques comercials presents.


“La Fira va canviant de model, ja no és només una fira comercial per liquidar estocs sinó que és un espai on passen moltes coses, pots fer tastos gastronòmics, escoltar música, fer manualitats o activitats per als més petits”, ha explicat la regidora. Patrícia Anton ha afegit durant la roda de premsa que “cada vegada ens trobem més gent de poblacions veïnes que vénen atrets per la Fira i al final passen tot el dia Tarragona, cosa que serveix per dinamitzar la ciutat”.

La Fira obrirà el mateix divendres 6 de març, d’11 a 21 hores a la Rambla Nova, dissabte es podrà visitar de 10 a 21 hores i diumenge de 10 a 20 hores. En el tram de les Teresianes hi haurà la zona de les botigues (moda, complements, gastronomia i altres serveis); al tram del Teatre Metropol podrem trobar els 4 concessionaris de vehicles amb 15 marques i al tram del Balcó les atraccions i activitats infantils.

La nova junta de l’Associació Comercial, encapçalada per Salva Minguella encara aquesta edició de la Fira amb la ferma de voluntat de “consolidar una fira que ja és un èxit, hi ha un increment del nombre d’estands i de la zona auto”, ha reblat el president, que assegura que tot i que la fórmula ja funciona i que és una fira que els mateixos comerciants demanen, de cara a pròximes edicions es plantegen donar-li encara més empenta i per això estudien fórmules per introduir novetats.

A més, fa dues setmanes que la Via T ha endegat un concurs a través de la seva pàgina de facebook. Només cal descarregar-se un cupó que serà bescanviable per un regal sorpresa que es recollirà a l’estand dels organitzadors de la Fira (hi haurà 400 unitats) i s’entrarà a un sorteig de més de 76 regals (àpats, rellotges, entrades per veure el Nàstic...) Es pot participar entrant a la pàgina de facebook de La Via T.

Comparte esta página en :