PROGRAMA DE LA FIRA DE SANT VICENT EN CÀLIG

18 Y 19 DE ABRIL DE 2015

Programa de la Fira de Sant Vicent en Càlig

Comparte esta página en:

Programa de la Fira de Sant Vicent en Càlig

18 y 19 de Abril de 2015


L’alcaldessa, Ernestina Borràs, anima a visitar el Mercat Tradicional Valencià i gaudir de l’àmplia programació amb teatre, tallers, jocs i demostracions d’oficis antics

Càlig potencia la faceta més cultural i familiar de la Fira de Sant Vicent i Dolços Tradicionals en la quarta edició del certamen, que se celebra el proper cap de setmana 18 i 19 d’abril. Música, dansa tradicional, teatre, titelles, jocs tradicionals i tallers infantils, entre d’altres activitats, complementen la programació del Mercat Tradicional Valencià amb què es promocionen els reconeguts dolços i pastes de la localitat, com les farinoses o les mones.

“La Fira és possible gràcies a la implicació de tots, de pastisseries, associacions i col·lectius locals. I des de l’Ajuntament treballem perquè es convertisca en un motiu perfecte per visitar Càlig i dinamitzar l’economia local “, afirma l’alcaldessa, Ernestina Borràs. De fet, el programa inclou actuacions de l’Agrupació Musical Vila de Càlig, la Colla de Dansaires i l’Escola de Música de Càlig a més de pintacares i jocs tradicionals amb la Unió Jove de Càlig.El Mercat Tradicional Valencià permetrà degustar els diferents productes artesans de la localitat, pastes i dolços de fama comarcal, que es preparen en les tres pastisseries de Càlig. “Són productes molt apreciats per la seva qualitat i un orgull per als calijons i calijones”, subratlla Borràs, que anima els castellonencs de totes les comarques “a visitar Càlig durant el cap de setmana, degustar les nostres pastes i gaudir de tota la programació” .

La Fira de Sant Vicent i Dolços Tradicionals de Càlig destaca per ser un mercat tradicional valencià en què es promocionen els productes autòctons i la cultura valenciana. L’Agrupació Musical Vila de Càlig i la Colla de Dansaires obriran el certamen amb una cercavila des del Centre de Cultura fins a la plaça Nova, on se celebrarà l’acte oficial d’inauguració a les 11.30. Durant els dos dies es podrà gaudir d’actuacions musicals, de teatre, dansa, titelles, tallers, demostracions d’oficis antics, jocs tradicionals i altres activitats per als més menuts, com les organitzades a la caseta de la Penya Taurina Calijona.

Fira de Sant Vicent en Càlig
Fira de Sant Vicent en Càlig

Comparte esta página en:

Déjanos tu comentario