Mercado Medieval en Alaquàs

Del 26 al 28 de Agosto de 2016

Programa del Mercado Medieval en Alaquàs
Mercat Medieval en Alaquàs

Espectacles amb foc, dolços i embotits, jocs d'enginy i la més variada i rica artesania: un any més l'Ajuntament d'Alaquàs es prepara per a omplir els carrers dels seus veïns amb història i rememorar una de les èpoques més evocades en la literatura i el cinema. El Mercat Medieval que cada any organitza a la fi d'agost es repartirà als voltants del Castell d’Alaquàs.

 

Durant els dies 26, 27 i 28 d'agost s'exposarà i es vendrà multitud de productes artesanals. Amb una variada proposta gastronòmica, de comerç i d'oci, el cap de setmana que estarà obert el Mercat Medieval no decebrà a ningú.

Programa del Mercat Medieval de Alaquàs 2016

El Mercat Medieval d'enguany es distribuirà en quatre zones diferents. La part nord del castell serà la triada per a emplaçar les casetes d'artesania local. Els artesans i artesanes que participaran enguany són:

RACÓ DE LES COSETES

PORTA CREACIONES

FRIKI FOFUCHOS

DULCES ARTESANOS KROKANT CB

LOS DETALLES DE INMA

LA TENDETA DE FRAN

SWEET BABY / STARDUST_CREATIVE

EL RINCONCITO DE NOE

BREAMS

LIDIA HERRERO

EL CAPRICHO DE RAQUEL

AGARTHA

MANSIART

BISUTERÍA MAMEN

EL RINCÓN DE RUS

IVANNA LOPEZ

LA CAJITA DE FIMO

MARIA TERESA MARTINEZ

ESTILO PROPIO

LAS FOFUCHAS DE CONCHÍN

EL BAÚL DE AROA

TOLOLAS COMPLEMENTOS

ARTESANIA ANNABELLE

ARTESANAS ALAQUÀS

MAMA ÁFRICA

FRANCISCA SILLA

 


ISABEL VIZCAINO COMPLEMENTOS

KOLYE KOLORE

 

ASSOCIACIO CULTURAL AHLAM ALAQUÀS

 

Els més llèpols tampoc podran resistir-se a passejar-se entre les botigues del mercat. Hi haurà també un sector dedicat a la gastronomia, on es situaran els llocs de venda d'aliments tals com a embotits, formatges, mel, pastisseria, torrons i altres dolços. Una condició indispensable per a tot aquest gènere és que siguen articles elaborats de forma artesanal, per a mantenir l'esperit d'aquesta fira amb productes tradicionals. Finalment, la zona d'oficis tradicionals on també es podrà gaudir de l'elaboració d'articles artesanals mitjançant tècniques que han arribat a nosaltres després d'anys de perfeccionament.

 

 

No obstant açò, aquestes casetes i atraccions no seran l'única cosa que es trobaran aquells que es decidisquen a visitar el Mercat Medieval d'Alaquàs. També hi haurà dues zones infantils amb ludoteca, laberint musical, taules d'enginy, cavallets Da Vinci, etc.

Fuente : ayuntament de Alaquàs

Compàrtenos en Facebook