PROGRAMA DE LA  FERIA MEDIEVAL EN CUBELLES

del 30 de marzo al 1 de abril 2018

Programa de la Feria Medieval de Cubelles
Feria Medieval de Cubelles

PROGRAMA DE LA FERIA MEDIEVAL DE CUBELLES 2018

Nou campament medieval de templers a la Plaça del Castell.

Nou campament medieval d'oficis a la Plaça de l'Església on es forjaran espases tal i com es feia a l'edat mitjana i s'encunyarà l'autentica moneda de Cubelles, rèpliques de diners del segle XIII.

Una exposició de màquines de torturaal pati de Ponent.

Ampliació i millora de la decoració. Enguany el campanar lluirà per l'ocasió i els visitants podran gaudir de quatre nous panells explicatius de la Història de Cubelles realitzats amb la col·laboració del Grup d'Estudis Cubellencs, Amics del Castell.

Espectacles de Falconeria a la Plaça del CSIDE i itinerant.

Visites guiades al Castell. Per primer cop durant els tres dies de fira, els visitants podran realitzar visites guiades al Castell de Cubelles (11.00 h. a 14.00 h.). Per reserves i més informació adreçar-se a l'Oficina Municipal de Turisme.

Divendres 9 de març de 2018

 

A les 19.00 h. al restaurant Cal Tala presentació del llibre Simbología Sagrada a càrrec de l’escriptor i periodista Jesús Ávila Granados, amb la col·laboració del restaurant Cal Tala. 

 

Dimarts 13 de març de 2018

 

A les 10.00 h. presentació dels actes de la VII Fira Cubelles Medieval i de les III Jornades gastronòmiques medievals al restaurant Cal Tala, a càrrec de l’Alcaldessa i el regidor de Turisme, comerç i fires i dels representants dels establiments de restauració participants. 

 

Divendres 16 de març de 2018

 

A les 12.00 h. al Castell signatura d'adhesió de l'Ajuntament de Cubelles a la Xarxa de Calls de Catalunya, a càrrec de l’alcaldessa i la Dra. Maria Josep Estanyol i Fuentes de la Facultat de Filologia de la Universitat de Barcelona.

 

Dissabte 17 de març de 2018

 

A les 19.00 h. al CSIDE jornada La prostitució a l’edat mitjana, a càrrec de l’historiador medievalista Roger Benito, amb la col·laboració del Grup d'Estudis Cubellencs Amics del Castell.

 


Divendres 23 de març de 2018

 

 

A les 19.00 h. al restaurant Cal Tala jornada La Cuina Medieval Catalana (segle XIV-XV), a càrrec de l’escriptor i gastrònom Jaume Fàbregas, amb la col·laboració del Restaurant Cal Tala i del Grup d'Estudis Cubellencs Amics del Castell.


Compártenos en