Nadal  en SANTA COLOMA DE GRAMANET

Programa completo del Nadal  en Santa Coloma de Gramanet

del 4 de diciembre de 2016 al 6 de enero de 2017

Programa completo del Nadal i la Festa Major en Santa Coloma de Gramanet
Programa completo del Nadal i la Festa Major en Santa Coloma de Gramanet

Programa del Nadal  i Festa Major en Santa Coloma de Gramanet

Fira de Nadal amb Fondo Comerç, a plaça del Rellotge/plaça Nova del Fondo (de 9 a 21h amb dues fires)

 

Fira de l'arbre: del 4 al 23 de desembre

Fira de Reis: del 24 de desembre al 6 de gener

Fires Av/ Generalitat: 3 i 17 de desembre de 9h a 21h i el dia 31 de 9h a 19h.

Tallant Av/ Generalitat amb Cultura fins a Rmb Sant Sebastià 

10 de desembre de 9h a 21h i el dia 24 de 9h a 19h. a la Rambla Sant Sebastià (entre Av/Generalitat i C/Sant Silvestre) tallant el tros de carrer Sagarra. 

“La fira amb productes d’artesania i molt més de cada primer dissabte de més el trobareu durant el dissabtes de desembre, apropeu-vos!”

 

Mercat al carrer Sant Jeroni: 17 de desembre. Tall de carrer de 9:00 a 21:00.

“Vine i troba el comerç de tota la vida més a prop que mai!”

 

Pare Noel: Dia 23 de desembre. A la porta del Mercat Sagarra. 

“El Pare Noel visita la nostra ciutat, on es troba el gran magatzem de regals, digueu que voleu de regal i us donarà caramels!” 

Organitza’t amb Kids&Us.

 

Tió Gegant: Horari de 11h fins a fi d’existències i de 17h fins a fi d’existències.

 

Dia 18 Av/ Generalitat amb C/ Sant Ramón de 17h fins a fi d’existències

Dia 19 C/ Sant Jeroni amb C/ Sant Isidre de 17h fins a fi d’existències

Dia 20 C/ Pompeu Fabra – Zona peatonal de 17h fins a fi d’existències

Dia 21 C/ Anselm Clavè amb C/ Vistalegre de 17h fins a fi d’existències

Dia 22 C/ Major amb c/Sant Carles de 17h fins a fi d’existències

Dia 23 Av/ Generalitat n35 d’11h fins a fi d’existències

Dia 23 Av/ Generalitat n76 d’17h fins a fi d’existències

Dia 24 Rambla Sant Sebastià Zona central de 17h fins a fi d’existències


El Tió Gegant de l’Agrupació té caramels per a tothom! Feu cagar el tio amb els tiquets que us donaran a les botigues de la ciutat”

 

Trenet: Amb parada central a Plaça de la Vila del 27 de Desembre a 4 de Gener (1 Gener no es fa). 11h a 14:30 i 17:00 a 20:30

“Puja al trenet i visita la nostra ciutat de nit, amb les llums de nadal i tot l’esperit d’aquestes festes us farà veure els carrers comercials com mai ho heu fet!”

 

Patge Reial: 

Dia 2 A C/ Sant Josep alçada nº30 d’11h a 13h i de 17h a 19h.

“Organitza Casa d’Aragó amb el suport dels comerciants del C/Sant Josep d’adalt”.

Dia 3 A C/ Major amb C/ Sant Carles d’11:30h a 13:30h i de 17h a 20h.

Dia 4 A Plaça Manelic d’11:30h a 13:30h i de 17h a 20h.

 

“Porteu les cartes amb els regals que voleu al Patge de l’Agrupació. Us atendrà amb molt de gust, i les farà arribar amb la connexió directa que tenim amb els reis mags!”

 

Inflables: Tot el dia d’horari comercial. Amb descans al migdia.

 

17 de desembre al C/ Sant Jeroni.

23 de desembre al C/ Sant Josep.

30 de desembre a Rambla Sant Sebastià.

2, 3, 4 Gener a Plaça de la Vila.

4 de gener a C/ Sant Josep.

“Vine a passar-ho bé als inflables de l’Agrupació. Les botigues de la ciutat tenen tiquets que us dinaran accés gratuït als inflables, cerca aquestes botigues al programa de l’Agrupació.


TEATRE FAMILIAR

 

Teatre La Colmena, C/Fransesc Viñas, 5

 

28 desembre a les 18h: Puig i Fontanals, carters professionals. El que ma queda de teatre

29 desembre a les 18h: Xicana. Anna Montserrat

30 desembre a les 17h i les 18h: L'arbre de la vida. Aboon teatre (espectacle per a nadons  a partir de 6 mesos i fins a 4 anys) Aforament limitat

2 i 3 de gener a les 18h: Alquimia. El Negro y el Flaco

4 de gener a les 18h: Pastanaga show. Un mago en tu vida

PREU ESPECTACLES: 6 EUROS

 

CARRER MAJOR

 

Tancament del carrer Major, del dia 14 de desembre al 5 de gener, ambdós inclosos. 

Mantenint l’objectiu de peatonalització que té l’ajuntament, afavorim la cultura de carrer peatonal en aquestes dates nadalenques.

 

24 desembre, a partir de les 11:30 fins finals d’existències, caga tió amb animació.

31 desembre, Xocolatada, des de les 11:30 fins final d’existències.

4 gener, Carboner reial de 18h a 20h.

KIDS & US

Dia 3 de gener, 18:30 – 19:30 Avinguda Generalitat amb Sant Ramón

Christmas Story Time! Kids&Us Santa Coloma. Teatre en anglès. 

 

 


Partit Benèfic 

#SomriuAmbRocio

El 24 dES a partir de les 10h es disputarà, al Nou Camp Municipal de Santa Coloma, un torneig benèfic entre Veterans Catgas Energia, C.F. Singuerlín, Combinat de veterans i Fundació Esportiva Grama. Tots els beneficis aniran destinats a Rocío Padilla.

 

Activitats solidàries:

 

El Mercat de Fondo organitza una campanya solidària junt amb La Caixa, ambdós aporten 3.000,00 € i lliuraran amb aquests diners 1.200 vals de 5 € per a compres.

 

Cantada de nadales.

 

Participen: Airiños da Nosa Galicia, Hermandad Rociera Los Varales, Casa de Aragón Virgen del Pilar, Centro Cultural Colonia Egabrense, Casa Regional de Extremadura, Agrupación Musical Nuestra Señora de la Sierra i Coro  Rociero Pastora y Reina. Església Major. 18 de desembre 18 h. Acte solidari. Es recolliran articles d’higiene personal.

PARC DE NADAL

 

El Parc de Nadal es farà del 26 de desembre al 4 de gener a l’Escola Torre Balldovina i esdevindrà un punt de trobada de les famílies de la ciutat en un espai lúdic pensat per què tothom hi tingui cabuda. L’organització és a càrrec de l’entitat Urban Time

En diferents espais de l’escola s’organitzaran activitats per a totes les edats per tal que tots i totes els infants hi gaudeixin. Aquestes activitats s’adrecen a infants des de la petita infància fins els 14 anys: parc imaginari, jardí dels petits, taller de circ, manualitats de nadal, maquillatge, inflables, tallers d’scooter, skate i grafitis.

 

RECOLLIDA DE PRODUCTES D’HIGIENE PERSONAL

 

Per a la recollida d’aquests productes es compte amb la participació activa de les famílies a través de les escoles i instituts de la ciutat, així com de la ciutadania en general mitjançant els punts de recollida ubicats als centres cívics. Les dates de recollida serà del 28 de novembre al 20 de desembre.

 

RECOLLIDA DE JOGUINES MUSICALS I CONTES

 

L’Escola Municipal de Música Can Roig i Torres serà el punt de recollida de joguines musicals i contes. Les famílies podran fer la seva aportació els dies dels concerts que organitza l’escola per al seu alumnat.

 


RECOLLIDA DE JOGUINES MUSICALS I CONTES

 

L’Escola Municipal de Música Can Roig i Torres serà el punt de recollida de joguines musicals i contes. Les famílies podran fer la seva aportació els dies dels concerts que organitza l’escola per al seu alumnat.

 

RECOLLIDA MATERIAL ESPORTIU

 

En aquesta campanya es compte amb la implicació dels tres complexos esportius i les entitats esportives colomenques, entre les quals ja han confirmat la seva participació: Fundació Esportiva Grama, CB Santa Coloma, Running Vigia, Unió Colomenca d'Atletisme (UCA), CE Torribera, FS La Unión i Catgas Energia.

Vinculats amb l’àmbit de l’esport, les entitats esportives i la ciutadania podran col·laborar amb aquesta iniciativa aportant material esportiu, que donarà resposta als joves de 12 a 14 anys, més difícils de poder atendre amb la recollida de joguines.

 

RECOLLIDA DE JOGUINES

 

Actes solidaris d’entitats

La recollida de joguines es farà com en anys anteriors en els diferents actes solidaris que organitzen les entitats de la ciutat com l’Escola de Dansa Yolanda Valero, la Cooperativa Abacus (acord de col·laboració amb Creu Roja), l’associació Fondo Comerç i L’Agrupació d’empresaris i comerciants locals (ACI).

 


Nit solidària

La nit de divendres 23 de desembre se celebrarà la sisena edició de la Nit solidària, un esdeveniment que impulsa el sector de l'oci nocturn de Santa Coloma de Gramenet per duu a terme una recollida solidària de joguines als establiments del gremi.

Diversos bars i restaurants programaran actuacions musicals, a les quals es podrà accedir gratuïtament en lliurar a l'entrada una joguina no bèl·lica i no sexista, destinada a la campanya solidària de Nadal. Fins ara han confirmat la seva participació establiments com El 9 Carrer, Inèdit, La Lola, Línea Uno, Melao Cafè, Tapas y Más i Yesterdays.

 

UNA CARTA, UN SOMRIURE

 

Enguany, l’associació “1 carta, 1 somriure” posa en marxa per primera vegada a Santa Coloma la seva campanya, que consisteix en apadrinar les cartes que els infants en risc  d’exclusió social de la nostra ciutat han escrit als Reis. 

 

En aquest primer any, podran beneficiar-se de la campanya 43 infants d’edats compreses entre 3 i 12 anys del Centre Obert Rialles. Volem destacar la col·laboració dels professionals del centre, supervisant i donant suport als infants en la redacció de les cartes, que ja han fet arribar a l’associació per tal que particulars, associacions i entitats de tot tipus puguin col·laborar aportant els regals.

 

Entre els diferents col·laboradors amb el projecte “1 carta, 1 somriure” destaquem l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, així com algunes entitats de la ciutat, entre elles CEMFIS, la Casa de Aragón de Santa Coloma, la Cofradía Vera Cruz, la Hermandad Rociera “Las Marismas”, etc.

 

Si desitgeu participar a la campanya, podeu accedir a la web de l’associació: www.1carta1somriure.com. A l’apartat “Cartes” podreu veure el llistat de regals que resten pendents d’apadrinar.

 

RECOLLIDA D’ALIMENTS

 

Continuant amb l’esperit solidari de les entitats, aquestes organitzaran diferents actes per la recollida d’aliments i així aportar-los al Banc Municipal d’Aliments. Durant aquests dies, les entitats s’aniran sumant als diferents actes i organitzant els seus propis.

La participació dels mercats municipals de la ciutat és cabdal per a l’èxit d’aquesta recollida solidària. 

 

 

Compártenos en Facebook