Fira d'Estiu de BIAR 2024

los días 6 y 7 de julio de 2024 Biar celebra su Fira d'Estiu con un amplio y variado programa de actividades para todas las edades. Consulte todos los horarios

cuando es que dias conciertos programa
Fira d Estiu de Biar

Biar celebra l’onzena edició de la seua Fira d’Estiu els dies 6 i 7 de juliol de 2024. L’agenda està carregada d’activitats que prometen entreteniment i cultura en diversos punts de la localitat. A més, el certamen té un caràcter comercial amb establiments i artesans, que exposen en les carpes situades en el Passeig del Plàtan.

 

El divendres, 5 de juliol, la fira començarà amb una actuació de monòlegs en col·laboració amb l’Institut Gil Albert, que es durà a terme en la Plaça d’Espanya a partir de les 20.00 hores. Aquest esdeveniment promet ser una introducció entretinguda per a un cap de setmana replet d’esdeveniments, que seguirà amb un ampli programa el dissabte.

 

El dissabte, les activitats arrancaran d’hora amb el VII Torneig 3×3 de bàsquet, organitzat pel Club de *Basquet Biar, que s’estendrà des de les 9.00 fins a les 21.00 hores a l’esplanada del Plàtan. A les 12.00 hores, l’alcaldessa María Magdalena Martínez inaugurarà oficialment la fira, seguida d’un cercaviles a càrrec de la Colla de Dolçaines i Tabals “La Bassa la Vila”.

 

Entre els esdeveniments destacats del dissabte, DJ Escàndols animarà als assistents amb la seua música en El *Raval des de les 18.30 fins a les 20.30 hores, mentre que els aficionats a la música espanyola dels huitanta podran gaudir d’un tribut a Mecano, que es realitzarà en el Passeig del Plàtan de 19.00 a 21.00 hores.

 

A més, la fira oferirà una activitat de caràcter solidari organitzada per l’Associació del Càncer “Per Tu”, que consistirà en tallades de cabells els beneficis de les quals seran destinats a fer costat als afectats per aquesta malaltia.

 

Durant el dia, els assistents podran participar en tallers de pintacaras, tallers de manualitats, i gaudir de partides simultànies d’escacs i assistir a diverses actuacions musicals en el Passeig del Plàtan. Les activitats esportives com a tir amb arc i paracaigudes també estaran disponibles, a més d’un concurs de triples.

 

A la nit, el concert-desfile de la Street Marching *Band, “Assot i Jazz”, i una ruta cultural nocturna gratuïta animaran l’ambient. La jornada conclourà amb la festa *Remember dels anys 90.

 

El diumenge, 7 de juliol, la fira continuarà amb jocs inflables d’aigua, ruta pel centre històric, actuacions de màgia, tallers, actuacions amb *Rocky, DJ Chiki, Javi Ponce, Ramón, i la clausura oficial a les 21.00 hores.

 

Quant a les activitats culturals, el Museu Etnogràfic “Miguel Maestre Castelló” obrirà les seues portes de manera gratuïta amb un horari especial durant tot el cap de setmana, permetent als visitants descobrir les riques tradicions locals. D’altra banda, el Santuari de La nostra Senyora de Gràcia també estarà obert al públic de 8.00 a 21.00 hores tots dos dies, oferint un espai per a la reflexió i l’esplai.

 

En l’àmbit gastronòmic, els assistents podran gaudir d’una varietat d’opcions en la zona de Food Trucks situada en l’Avinguda de Castalla i els bars i restaurants de Biar s’han preparat per a atendre el nombrós públic que s’espera en aquesta edició. La fira també inclourà un trenet gratuït com en anys anteriors.

 

Programa de la Fira d Estiu de Biar
Programa de la Fira d Estiu de Biar
Programa de la Fira d Estiu de Biar
Programa de la Fira d Estiu de Biar
Programa de la Fira d Estiu de Biar
Programa de la Fira d Estiu de Biar
Programa de la Fira d Estiu de Biar
Programa de la Fira d Estiu de Biar
Programa de la Fira d Estiu de Biar
Programa de la Fira d Estiu de Biar

Compártenos en Redes Sociales

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR

Ferias y Mercados Medievales en Alicante