Mercat Medieval de MANISES

Mercado Medieval de Manises - Mercat  Medieval a Manises

del 19 al 21 de octubre de 2018

Mercat Medieval de Manises
Mercat Medieval de Manises

PROGRAMA DEL MERCADO MEDIEVAL DE MANISES 2017

Els dies 19, 20 i 21 d’octubre Manises serà de nou medieval.

 

El nucli antic de Manises, concretament el carrers Sant Joan, Major, Plaça de l'Església, Cor de Jesús i del Castell i els carrers Mossén Pere Esplugues, Sagrari i Dr. Català Díez, tornaràn al passat per uns dies.

 

Per a recrear l'època medieval comptarem amb artesans/nes, taverners/eres i mercaders/eres, que al costat d'una decoració molt aconseguida, faran que puguem viatjar en el temps fins a l'edat mitjana. Comptarem amb exposicions de: Càmera de Tortura, Armes Antigues, Espart i una exposició Documental de Falconeria. Comptarem amb un Soc Àrab que transportarà al visitant a conèixer l'essència Andalusí. L'essència valenciana també quedarà representada amb el ‘Racó Valencià’ en el qual trobarem ‘barraques’ i comptarem amb l'actuació de Pep Gimeno ‘El Botifarra’.

 

L'animació estarà assegurada amb bufons musicals, espectacles d'acrobàcies i teatre, espectacles de marionetes, ‘entraetes’ de la capitania Mora i Cristiana 2019 ‘Els Boïl’ i la ‘Mitja Lluna’, espectacle de foc nocturn i moltes més sorpreses.

 

Els més xicotets tindran també el seu espai amb activitats infantils com: escacs gegants, tir amb arc, jocs infantils medievals (taules d'enginy, destresa i habilitat).

 

 


Compártenos en Facebook

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR: