Mercat Medieval en Ontinyent 2023

del 24 al 26 de febrero de 2023

Programa del Mercado Medieval de Ontinyent
Mercat Medieval en Ontinyent

PROGRAMA DEL MERCAT MEDIEVAL EN ONTINYENT 2023

Amb motiu del "Mig Any Fester" de la Societat de Festers del Santíssim Crist de l'Agonia, l'ajuntament organitza el ja tradicional mercat medieval que enguany oferirà prop de 40 activitats al centre històric entre els dies 24 i 26 de febrer.

 

El mercat obrirà les portes a les 18:00 hores de divendres, començant l'acte inaugural a les 19:30 hores a la Plaça Major i una cercavila que donarà pas a les 20:00 hores al pregó de José Donat Ureña des del balcó del Museu Fester.

 

Ontinyent Medieval comptarà amb productes artesans, com ara pa tradicional, formatges, cerveses, embotits, dolços, cerveses o bijuteria procedents de tota Espanya, així com tallers d'oficis, racó infantil amb jocs i atraccions, un "soc àrab", campaments musulmà i cristià o exposicionsd'elements de tortura o curiositats històriques.

 

Entre les activitats d'animació destaquen "El Drac Roig" que recorrerà de forma itinerant el mercat, cercaviles musicals, combats al Palau de La Vila, espectacles a la Plaça Major, entre d'altres.

 

La programació comptarà com sempre en les associacions locals en moments destacats com l'acte inaugural en el qual tindrem al Ballet Màsters i un grup de música tradicional valenciana creat per a l'ocasió que acompanyarà als balls de manera prèvia al pregó del Mig Any. Durant el cap de setmana a més participaran el grup de xirimiters i tabaleters El Regall; el Grup de Danses d'Ontinyent; el grup de música antiga Menestrils; el grup de percussió i dolçaina "El Raval" o el grup de percussió i dolçaines "La Colla". També participaran els Gegants i Cabets amb una matinal al Palau, i el Club de Tir amb Arc farà activitats de tir al carrer Trinitat".

 

I no oblides participar en el concurs fotogràfic a Instagram amb un premi de 100 euros, les bases del qual estaran al compte de @lafraguadevulca.

 

Compártenos en