Mercado Medieval de Ontinyent 2024

del 5 al 7 de abril de 2024 regresa Ontinyent Medieval con un variado programa de actividades: venta de productos artesanos, cercavila, música, teatro de calle, campamento musulmán y cristiano y mucho más

Programa del Mercado Medieval de Ontinyent
Mercat Medieval d Ontinyent

PROGRAMA DEL MERCAT MEDIEVAL D'ONTINYENT 2024

L'edició ajornada d'Ontinyent Medieval el passat mes de febrer coincidirà amb el “Mig Any” de la Societat de Festers en les dates determinades per esta entitat, els dies 5 a 7 d’abril, amb obertura oficial amb el pregó de la festera Estefania Conejero.

 

La regidora de Festes, Àngels Muñoz, ha confirmat que després de l’acord a que es va arribar des de l’Ajuntament amb l’empresa La Fragua de Vulcano, “s’ha aconseguit reunir a gran part dels mercaders que tenien previst acudir en febrer, tot i les dificultats per a estos professionals d’alterar el seu calendari”. Finalment es podrà fer mercat coincidint amb el Mig Any Fester en les noves dates determinades per la Societat de Festers. 

 

Així, es comptarà amb més de mig centenar de llocs de venda i més d’una dotzena d’actuacions teatrals i espectacles de carrer, comptant-se també amb un acte d’apertura que inclourà una cercavila amb el grup de xirimiters i tabaleters El Regall i el Grup de Danses d’Ontinyent; així com el pregó a càrrec de la festera de la comparsa Estudiantes Estefania Conejero, des del balcó de l’edifici de la Societat de Festers.

 

El mercat ocuparà la superficie compresa entre el parking del Regall, la Plaça Major i la Plaça de Baix, on es comptarà amb productes artesans arribats de tota Espanya, com ara formatges, cervesses artesanes, embotits, dolços, bijuteria en diversos materials, així com tallers d’oficis com ferro i aspart, o un “soc àrab”. També es comptara amb la participació del Club de Tir amb Arc, que farà activitats de tir al carrer del Regall. 

 

Els horaris seran els mateixos previstos en l’edició ajornada, obrint les portes el mercat divendres dia 5 a les 18:00 hores, donant pas la cercavila a les 19:30 hores i el pregó inaugural a les 20:00; i concloent a les 22:00 hores de diumenge dia 7. Àngels Muñoz agraïa “l’esforç fet per totes les persones que s’han implicat en fer possible que el canvi de data no impedira comptar amb un mercat medieval d’allò més atractiu i interessant”. 

 

Programa del Ontinyent Medieval
Programa del Ontinyent Medieval
Programa del Ontinyent Medieval
Programa del Ontinyent Medieval

Compártenos en Redes Sociales

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR

Ferias y Mercados Medievales en Valencia